Tarmbakterier vigtige for vores sundhed

til tarmens sundhed

Tarmbakterier og sundhed:

Er der mon sammenhæng mellem vores tarms sundhed og fedme?

Der forskes pt. virkelig meget i sammenhængen mellem tarmbakterier og vores fysiske og psykiske sundhed. Forskere mener, at der er en sammenhæng mellem vores tarms sundhed og fedme, diabetes, autisme og andre psykiske lidelser.

Jeg vil anbefale, at du køber Bio-Gaia fra Semper til din baby, da det er mælkesyrebakterier, der er lavet specielt til spædbørn. 

Din babys fordøjelse er påvirket af mange forskellige ting bla. fødslen. Kejsersnit kan således være én af årsagerne til, at din babys fordøjelse ikke fungerer som den skal. Kost kan være en anden væsentlig faktor, som du bør kigge nærmere på, hvis din babys fordøjelse ikke fungerer optimalt. 

Virker det som om, at din baby alligevel har problemer med fordøjelsen, kan det skyldes D-vitaminerne, som kan være lavet på kokosolie som eksempelvis Apovit, Matas D- dråber og Livol. Kokosolie er svært fordøjeligt.

Du kan istedet købe D-Pearls fra Pharma Nord, som er lavet på olivenolie. Det er nemmere fordøjeligt. De kan prikkes hul på og olien kan klemmes ud.

D-vitamin for din sundhed

Oplever du alligevel at din babys fordøjelse er træg eller at baby har ondt i maven,så prøv behandling med Kranio Sakral Terapi. Det kan nemlig også skyldes en skæv øverste nakkehvirvel efter fødslen, som påvirker Vagusnerven. 

Der er rigtig gode resultater med denne behandlingsform til bla. fordøjelseproblemer. 

Du og din baby er velkomne hos BlidBehandling – Århus

 

Læs mit indlæg omkring Sundhedsstyrelsens anbefaling omkring komælk til spædbørn